117+ Handen Wassen Pictogram Vers

117+ Handen Wassen Pictogram Vers. Het wassen van handen pictogram. Was uw handen met het pictogram van de dunne lijn van zeep.

5 95

Hier 5 95

Bijvoorbeeld na werkzaamheden met chemicaliën of in de voedingsindustrie. Trendy platte vector handen wassen pictogram op witte achtergrond uit schoonmaak collectie, vectorillustratie kan worden gebruikt voor web en mobiel, eps10. Was uw handen met het pictogram van de dunne lijn van zeep.

Dagritmekaart om je kind aan te leren goed alle stappen van het handen wassen te leren.

In de set vind je bijvoorbeeld pictogrammen over: In de voedingsindustrie en in de zorg is het onontbeerlijk om uw personeel regelmatig de handen te laten wassen, niet alleen voor hun eigen veiligheid, maar ook voor de respectievelijke consument en patiënt. Bacterie gezondheid hand handen wassen hygiëne lichaamshygiëne netheid pictogram sclera vzw stappenplan verzorging ziekte leerzorg thema's synchroon internetonderwijs autisme gezondheid onderwijsbehoeften cognitief vlak lesmaterialen cognitief zwak functioneren Dagritmekaart om je kind aan te leren goed alle stappen van het handen wassen te leren. Was uw handen met het pictogram van de dunne lijn van zeep. Dit stappenplan werd opgebouwd met pictogrammen en kan je ondersteunen bij het correct wassen van de handen. Bijvoorbeeld na werkzaamheden met chemicaliën of in de voedingsindustrie.

5 95

H=50mm h=70mm h=100mm h=125mm h=150mm h=200mm h=25mm: . In de set vind je bijvoorbeeld pictogrammen over:

Popular posts from this blog

3D Benchy Hull Line